You are here

Albanian Wizard | Blogu i studenteve shqiptare

albanianwizard's picture

Ne rradhe te pare urime per punen dhe shpresoj se userat e linux do te shtohen dhe sdo jene kaq pak si tani..
Doja te lajmeroja per nje blog shqiptare te dedikuar IT, informatikes ne pergjithesi dhe elektronikes.
http://albanianwizard.org Nje blog shume i veçant dhe nga te paret ne lloin e tyre krejt ne shqip.
Ne te do te gjenden shume informacione rreth IT, akritektures, programimit , sistemeve operative dhe veçanerisht atyre Linux (pasi edhe une jam perdorues i linux) dhe siguris ne pergjithesi.
Mund te abonoheni tek Rss Feed per te qendruar te axhornuar me temat me te fundit.

U mirepresim dhe u uroj perseri suksese per inisiativen qe keni marre :)

Sisteme Operativë: 
Desktop Environment: 
Lajme & Lajmërime: 
Seksioni Kernel: 
laurenti's picture

Përshëndetje albanianwizard,

mirësevini dhe urime për sitin e ri të krijuar.
Nuk mund të na japin veç kënaqësi këto lloj njoftimesh. Një ankesë: përse keni "harruar" të shtoni Debian në listën e "sistemeve operativë më të mirë"?? :-)

albanianwizard's picture

Hahaha vertet e kam harruar :)
Une perdor fedora per momentin (me pare Slackware , dhe me pare Suse) dhe te them te drejten kam kaluar pak gjithandjen por Knoppix mbetet i preferuari im.
U shtua dhe Debian :)

Anonim's picture

Pershendetje,
Doja te lajmeroja dhe hapjen e forumit per disktuime dhe ne suport per blogun.
Linku
http://albanianwizard.org/diskutime/index.php