Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

Doli pre-release e re e kernel

Doli pre-release e re e kernel
Ndryshimet mund t'i lexoni tek http://www.kernel.org/pub/linux/kernel/v2.4/testing/patch-2.4.19.log Jeni gati për rikompilim?

AlbLinux's picture

Lëshohet Mozilla 1.0 ?

Lëshohet Mozilla 1.0 ?
Me sa duket Mozilla 1.0 është lëshuar edhe pse akoma jo zyrtarisht. Lajmi u dha nga MozillaQuest.

AlbLinux's picture

Linux Easy Installer 2.4

Linux Easy Installer 2.4
Për të gjithë ata që nuk dinë si të veprojnë kur u nevoitet instalimi i apache dhe php arrin versioni i ri i Linux Easy Installer që përmban: apache 2.0.36, PHP 4.1.2, MySQL 3.23.49 dhe phpMyAdmin 2.2.6.

AlbLinux's picture

Ximian Gnome edhe për Mandrake 8.2

Ximian Gnome edhe për Mandrake 8.2

Versioni i GNOME të shpërndarë nga Ximian tani suporton e dhe versionin e fundit të Mandrake Linux.

AlbLinux's picture

Ja StarOffice6.0

Ja StarOffice6.0
Doli release e re e suite të targuar Sun. Kushton 76 dollarë.

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS