Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

Kernel 2.5.12

Kernel 2.5.12
Lëshohet një tjetër kernel zhvillimi. Ndryshimet dhe të rejat (që nuk janë të pakta) mund t'i zbuloni këtu.

AlbLinux's picture

Apache 2.0 në Win2000

Apache 2.0 në Win2000

IIS nuk ju bind më? Ja një artikull ku shpjegohet instalimi hap pas hapi i Apache 2.0 në Windows2000 për t'a eleminuar kështu përgjithmonë së bashku me problemet e tij të sigurisë.

AlbLinux's picture

Probleme sigurie për Mozilla

Probleme sigurie për Mozilla

Mozilla në të gjitha versionet e tij të fundit dhe derivati i tij Netscape 6.x vuajnë një problem sigurie aspak të pandjeshëm.

AlbLinux's picture

Shtyhet data e lëshimit të Woody

Shtyhet data e lëshimit të Woody
Shtyhet për një datë akoma për t'u caktuar lëshimi i versionit të ri Debian Woody 3.0

AlbLinux's picture

divx5.01 për linux

divx5.01 për linux
Me release e re të divx 5.01 për linux, më së fundi vihet në dispozicion edhe encoder-i.

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS