Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

Një tjetër Databse Open Source

Një tjetër Databse Open Source
Edhe SAP i hap dyert frymës Open Source me DB e saj që është i njëjti i përdorur në sistemin e tij SAP R/3. Dhe është edhe free of charge.

AlbLinux's picture

GCC 3.1: pre-release në arritje e sipër

GCC 3.1: pre-release në arritje e sipër

Mark Mitchell, mirëmbajtsi i release të GCC, ka njoftuar me një email drejtuar mailing list të GCC, që shumë shpejt (brenda dy-tre ditësh) do të lëshohet versioni 3.1 pre-release i kompiluesit të mirënjohur open-source....

GCC 3.1: pre-release në arritje e sipër

AlbLinux's picture

Doli SuSE 8.0

Doli SuSE 8.0
Ndryshimet më të dukshme janë KDE 3.0 dhe kernel 2.4.18 (with Andre's VM)...Për më tepër klikoni këtu.

AlbLinux's picture

PHP 4.2.0 released

PHP 4.2.0 released

Njoftimi nga siti zyrtar i PHP:

"The PHP Group is happy to announce the immediate availability of PHP 4.2.0, the latest version of the widely-used, general-purpose scripting language that is especially well-suited for Web development.

This latest release contains over one hundred changes, bug fixes and improvements over the previous release, PHP 4.1.2. Among the highlights are experimental support for Apache 2, cleanups in variable handling and overhauls of various PHP components, including the domxml, posix, sockets and iconv extensions. For more information, see the PHP 4.2.0 release announcement."

Vetëm ju këshilloj të prisni edhe pak para se t'a shkarkoni pasi ka disa mospërputhje me variablat globale.

AlbLinux's picture

Optimizing Embedded Linux

Optimizing Embedded Linux
Tek ky artikull i Dr Dobbs Embedded System mund të lexoni se si të optimizoni kernel e Linux, device I/O dhe çfarë tjetër nevoitet për të përdorur aplikacionet në sistemet Embedded.

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS