You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Forum topicKam nje problem me njohjen e modemit Administratori019 vjet 11 months më parë
Forum topicej a kish mujt kuhs me me kallxu diqka gjonsisht per rrjetat Administratori019 vjet 11 months më parë
Forum topicmundet te flasi ketu per APPLE quattroxquattro2219 vjet 11 months më parë
Forum topicEror në Mysql Administratori019 vjet 11 months më parë
Forum topicMe vjen mir ..!!! E3rror119 vjet 11 months më parë
Forum topicGnome 2.5.1 helios219 vjet 11 months më parë
HistoriGNOME Summary AlbLinux019 vjet 11 months më parë
HistoriKERNEL 2.6 ... PO, e kemi!!! AlbLinux019 vjet 11 months më parë
Forum topicProblemi ne futje Admin ne nuke Administratori119 vjet 11 months më parë
Forum topicGnomeMeeting...! COReE419 vjet 11 months më parë
Forum topicDhome IRC helios619 vjet 11 months më parë
HistoriPërdoruesit e Windows AlbLinux019 vjet 12 months më parë
HistoriLinux dhe Planeti i Kuq AlbLinux019 vjet 12 months më parë
HistoriZi në komunitetin Gnome dhe OpenSource AlbLinux019 vjet 12 months më parë
HistoriXFS në kernel 2.4 AlbLinux019 vjet 12 months më parë
HistoriEpiphany 1.1.1 AlbLinux019 vjet 12 months më parë
HistoriSCO viktimë e një sulmi DDoS apo viktimë e vetvetes??? AlbLinux019 vjet 12 months më parë
Forum topicsi mund të futi iframe ne faqe nuke 6.7 ? Administratori220 vjet 1 ditë më parë
HistoriPHP-Nuke 7.0 FINAL Released AlbLinux020 vjet 3 ditë më parë
Forum topic/dev/dvd ON MANDRAKE 9.2 COReE820 vjet 4 ditë më parë
HistoriOpen Source under attack AlbLinux020 vjet 5 ditë më parë
Forum topickam nje problem quattroxquattro120 vjet 5 ditë më parë
Forum topicproblem!!! Administratori120 vjet 1 javë më parë
HistoriGNOME Development Release 2.5.0 AlbLinux020 vjet 1 javë më parë
HistoriKernel 2.4.23 AlbLinux020 vjet 1 javë më parë

Faqet