You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Forum topicInstalimi O.K. Por nuk me njeh skeden grafike Administratori019 vjet 11 months më parë
HistoriLëshohet GTK+-2.4.0 AlbLinux019 vjet 11 months më parë
Forum topicsi te istaloj? Administratori019 vjet 11 months më parë
HistoriGNOME 2.6 Desktop & Developer Platform BETA 2 (2.5.91) AlbLinux019 vjet 11 months më parë
HistoriLinux Kernel 2.6.4 relased AlbLinux019 vjet 11 months më parë
HistoriGTK+-2.3.6 released AlbLinux019 vjet 12 months më parë
Forum topicKam një problem me PHP 7.0 Administratori019 vjet 12 months më parë
HistoriKDE 3.2.1 AlbLinux019 vjet 12 months më parë
HistoriLëshohet GNOME 2.6 - Beta1 AlbLinux019 vjet 12 months më parë
HistoriLëshohet Mandrake Linux 10.0 AlbLinux020 vjet 1 ditë më parë
HistoriSalloni i internetit në Kosovë AlbLinux020 vjet 3 ditë më parë
Forum topicreth phpnuke Administratori320 vjet 3 ditë më parë
Forum topicproblem me dial-up modem epasho820 vjet 3 ditë më parë
Forum topicInstalim i Knoppix ne HDD Admirali620 vjet 1 javë më parë
Forum topicInstalimi i mandrake 10 RC1 stopi020 vjet 2 javë më parë
HistoriMarcelo Tosatti: Linux 2.4.25 AlbLinux020 vjet 2 javë më parë
HistoriGNOME Development Release 2.5.5 AlbLinux020 vjet 2 javë më parë
Forum topicMandrake 10 beta 2 stopi120 vjet 2 javë më parë
HistoriLinux kernel 2.6.3 AlbLinux020 vjet 2 javë më parë
HistorimkCDrec dhe në sirtar keni gjithmonë një kopje të sistemit tuaj AlbLinux020 vjet 2 javë më parë
HistoriGNOME Development Release 2.5.4 AlbLinux020 vjet 2 javë më parë
HistoriKodi Burues i Windows ''lundron'' në Internet AlbLinux020 vjet 3 javë më parë
HistoriVihet në dispozicion Fedora Core 2 në versionin test1 AlbLinux020 vjet 3 javë më parë
Forum topicInstallimi i kernel 2.6.2 stopi120 vjet 3 javë më parë
HistoriMicrosoft njofton: problem i rëndë sigurie në sistemet Windows AlbLinux020 vjet 3 javë më parë

Faqet