You are here

Lajme & Njoftime

Lajmet e fundit

laurenti's picture

Lëshohet Debian 6.0 Squeeze

06 Shkurt 2011

Mbas 24 muajsh zhvillimi të vazhdueshëm, projekti Debian është krenar të prezantojë versionin e ri të tij stabël 6.0 (emri në kod Squeeze). Debian 6.0 është një sistem operativ i lirë dhe për herë të parë vihet në dispozicion në dy versione. Në krah të GNU/Linux, me këtë version prezantohet Debian GNU/kFreeBSD, si "technology preview".

Forume: 
Sisteme Operativë: 

Faqet

Subscribe to RSS - Lajme & Njoftime