You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Book pageHOWTOs laurenti018 vjet 3 months më parë
HistoriLëshohet Ekiga 2.00 aka "The Oberoi Release" laurenti018 vjet 3 months më parë
HistoriBug #1 in Ubuntu: "Microsoft has a majority market share" laurenti018 vjet 3 months më parë
HistoriDebian humb "Release Manager" e tij laurenti018 vjet 3 months më parë
HistoriAccelerated Knoppix 1.0 laurenti018 vjet 3 months më parë
Zë ditariGNOME 2.14 RC - pjesa II laurenti018 vjet 3 months më parë
HistoriISPConfig 2.2.0 laurenti018 vjet 3 months më parë
HistoriGNOME 2.14.0 Release Candidate laurenti018 vjet 3 months më parë
HistoriLëshohet versioni i ri stabël 2.6.15.5 i kernel linux laurenti018 vjet 3 months më parë
Forum topicOK instalova slackware trip2218 vjet 3 months më parë
HistoriLëshohet Gentoo Linux 2006.0 laurenti018 vjet 3 months më parë
Forum topicGNU.Cili eshte qellimi i kesaj levizjeje? trip018 vjet 4 months më parë
Forum topicSi funksionon opcioni controlla topic trip218 vjet 4 months më parë
Zë ditariÇ'ka ka të re në Gnome 2.14? laurenti018 vjet 4 months më parë
Forum topicmos ndoshta ka nje gabim ne renditjen e pergjigjeve te mesazheve? trip118 vjet 4 months më parë
Book pageINSTALIMI DHE KONFIGURIMI I PJESËS TJETËR TË SISTEMIT AlbLinux018 vjet 4 months më parë
Book pageServer AlbLinux018 vjet 4 months më parë
Forum topicDisa Pamje nga GNOME 2.6 Administratori418 vjet 4 months më parë
Book pageGNU's Not Unix! AlbLinux018 vjet 4 months më parë
Book pageLinux AlbLinux018 vjet 4 months më parë
HistoriNjë vështrim mbi GNOME 2.14 AlbLinux018 vjet 4 months më parë
Forum topicPara se të kërkohet ndihmë AlbLinux018 vjet 4 months më parë
Book pageUbuntu Linux AlbLinux018 vjet 4 months më parë
Book pageNovell AlbLinux018 vjet 4 months më parë
Book pageSlackware Linux AlbLinux018 vjet 4 months më parë

Faqet