You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Book pageTjetër laurenti018 vjet 1 month më parë
Book pageFirefox laurenti018 vjet 1 month më parë
Book pageBash laurenti018 vjet 1 month më parë
Book pageTips and Tricks laurenti018 vjet 1 month më parë
Book pageTjetër laurenti018 vjet 1 month më parë
Book pageAplikativë të jashtëm laurenti018 vjet 1 month më parë
Book pageSistemi laurenti018 vjet 1 month më parë
Book pageKernel laurenti018 vjet 1 month më parë
Book pageKonfigurimi i sistemit laurenti018 vjet 1 month më parë
Book pageKontrolli i paketave, ana server laurenti018 vjet 1 month më parë
Book pageKrijimi dhe ndryshimi i paketave laurenti018 vjet 1 month më parë
Book pageKontrolli i paketave laurenti018 vjet 1 month më parë
Book pageInstalimi laurenti018 vjet 1 month më parë
Book pageNë lidhje me Debian laurenti018 vjet 1 month më parë
Book pageBota Debian laurenti018 vjet 1 month më parë
Book pageDrupal laurenti018 vjet 1 month më parë
Zë ditariProbleme me provider-in e AlbLinux.net AlbLinux118 vjet 1 month më parë
HistoriLëshohet GNOME 2.14.1 laurenti018 vjet 1 month më parë
HistoriLëshohet linux kernel 2.6.16.4 laurenti018 vjet 1 month më parë
Zë ditariInstalimi i Drupal CMS në shqip. laurenti018 vjet 1 month më parë
Forum topicProva, test laurenti218 vjet 1 month më parë
HistoriDrupal, tashmë krejtësisht në shqip. laurenti018 vjet 1 month më parë
HistoriGoogle këshillon përdorimin e Firefox laurenti018 vjet 2 months më parë
HistoriLëshohet GNOME 2.14 laurenti018 vjet 2 months më parë
Book pageSi të krijojmë një CD/DVD nga një imazh ISO laurenti018 vjet 2 months më parë

Faqet