You are here

Gimp

laurenti's picture

GIMP jashtë nga Ubuntu 10.04

Në summit të Ubuntu mbajtur në Dallas, e reja që ka krijuar më shumë habi është vendimi për të hequr Gimp nga instalimi bazë i Ubuntu 10.04 Lucid Lynx.

Shumë përdorues nuk kanë pranuar me kënaqësi dhe bindje këtë vendim, mjafton të ndiqen diskutimet e fundit në forumet Ubuntu në lidhje me Lucid Lynx: pjesa më e madhe e tyre përqëndrohen rreth temës Gimp.

Ky vendim nuk do të thotë që Gimp nuk do të vihet më në dispozicion nga Ubuntu, thjesht kush ka nevojë do t'i duhet ta instalojë mbas instalimit standard të Ubuntu (nga repository universe të Ubuntu).

Programe: 
Subscribe to RSS - Gimp