You are here

2008->2009

laurenti's picture

Gëzuar Vitin e Ri!

Dëshiroj t'ju uroj të gjithëve gëzuar vitin e ri 2009!
Shëndet, lumturi në familje dhe suksese në shkollë dhe në punë.

P.s. Aktiviteti i rregullt i AlbLinux do të rifillojë mbas datës 5 Janar 2009.

Open Source: 
Subscribe to RSS - 2008->2009