You are here

Informacion shërbimi

laurenti's picture

Kohët e fundit është shtuar tepër veprimtaria e spamers dhe përpjekjet e llojeve të ndryshme për hyrje jo korrekte në sitin tonë. Për këtë arsye është ngritur niveli i kontrollit në fazat e ndyshme të aktiviteteve në sit e, në menyrë të veçantë në proçedurat e regjistrimit apo të identifikimit në sit.

Duke ju kërkuar paraprakisht ndjesë për vështirësitë e ndryshme që mund të deshni gjatë përdorimit të sitit, konfermohet niveli aktual i mbrojtjes dhe jo vetëm kaq:
- së shpejti do të fillojë faza e fshirjes/eleminimit të përdoruesve që nuk kanë kryer hyrje në sistem gjatë një periudhe prej më shumë se dy muajsh.
- do të fshihen të gjithë përdoruesit e regjistruar por që nuk kanë shkruar të paktën një frazë në këtë sit (mjafton edhe një frazë përshëndetëse tek forumi përkatës)

Në rast se për një arsye apo tjetër nuk arrini as të përfundoni me sukses fazën e regjistrimit tek alblinux.net, vihuni në kontakt me info@alblinux.net

Shto një koment të ri

Filtered HTML

  • You may insert videos with [video:URL]
  • Për të dërguar pjesë kodi, përmblidhi me etiketat <code>...</code>. Për kode PHP, mund të përdorni <?php ... ?>, që gjithashtu do ta ngjyrosë kodin në bazë të sintaksës.
  • Tags e lejuar HTML: <a> <img> <em> <strong> <acronym> [quote] <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Mund të citohen shkrimet e tjerë duke përdorur etiketat [quote].

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
10 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.