You are here

AlbLinux në Drupal 7

laurenti's picture

AlbLinux sapo ka kryer me sukses përditësimin e sistemit CMS të përdorur.
Për shkak të strukturës së vjetër në përdorim, proçesi i kalimit në versionin e ri mori më tepër kohë nga sa ishte planifikuar.
Çfarë mungon akoma:

 • Një temë grafike e re... (Vullnetarë???)
 • Kontrolli i plotë i funksionimit korrekt të filtrave të ndryshëm...
 • Përkthimi i plotë në shqip i core dhe modulëve në përdorim (sistemi NUK do të përdorë përthimet aktuale zyrtare të Drupal, përkundrazi, do të ngarkojë tek siti zyrtar përkthimet që sipas bindjes së përdoruesve të AlbLinux janë përkthyer në menyrë korrekte në shqip)
 • JU...JU..e prapë JU!

Përshëndetje të gjithëve.

Open Source: 
Internet: 

Komente

linuxalb's picture

Po mendoja qe do te ishin te vlefshme disa kurse Linux.
Kjo do te bej te mundur njohjen me te mire me sistemet operativ Linux, si dhe lehtsimin e instalimit , njohje komandash etj.
Nje mundesi qe jepet ne sitin Linux.org , por jo ne gjuhen Shqipe.

FLM! :D

Shto një koment të ri

Filtered HTML

 • You may insert videos with [video:URL]
 • Për të dërguar pjesë kodi, përmblidhi me etiketat <code>...</code>. Për kode PHP, mund të përdorni <?php ... ?>, që gjithashtu do ta ngjyrosë kodin në bazë të sintaksës.
 • Tags e lejuar HTML: <a> <img> <em> <strong> <acronym> [quote] <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
 • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
 • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
 • Mund të citohen shkrimet e tjerë duke përdorur etiketat [quote].

Plain text

 • No HTML tags allowed.
 • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
 • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
1 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.