You are here

Si të marrim shpërndarjet GNU/Linux

laurenti's picture

Komente

Elysium444's picture

Një sit i mirë për të parë për shpërndarjet linux është http://distrowatch.com/
Nga ky sit mund të shikoni renditjen e distro me të përdorur dhe gjithashtu mund të gjeni faqe kryesore të çdo distro...