You are here

mos ndoshta ka nje gabim ne renditjen e pergjigjeve te mesazheve?

trip's picture

Pershendetje moderatore dhe administratoreSit i ri po me pelqen perdite e me shume.Kam dhe dy "verejtje":1-Dyshimi mbi renditjen me lind sepse shoh qe tek topic im mbi slackware,ne fillim eshte mesazhi i pare fare(tema e hapjes ose topic),pastaj eshte mesazhi i fundit(pergjigja e fundit)dhe me radhe deri tek mesazhi i dyte(ose pergjigja e pare ndaj temes se hapur) dhe ketu e kuptoj prape llogjiken,por ne mes te kesaj rradhe eshte nje mesazh jashte rradhes(ai i moderatorit ,ndoshta jashte rradhe pikerisht per kete arsye)2-ne "koken" e pergjigjeve nuk do ishte me mire te vihej nick name i atij qe eshte pergjigjur,ne vend te fjalise se pare te pergjigjes?per te tjerat,komplimente(deri tani ;))

laurenti's picture

Po, mund të ketë parregullsi në lidhje me mesazhet e vjetër të forumit: mos harroni që janë proçesuar tre herë para se të kalojnë në sistemin e ri: SplattForum -> phpBB -> Drupal.Pak nga pak do të fillojë sistemimi i mesazheve të vjetër.