You are here

Vdiq Dijkstra

AlbLinux's picture

Para dy ditësh, në datën 6 gusht, mbas një sëmundje të gjatë dhe të rëndë, vdiq Edsger Wybe Dijkstra, një nga themeluesit e parë të informatikës. Shpresojmë që komuniteti i informatikës nuk do të harrojë kontributin e çmuar të tij për progresin e njerzimit.

Një përshkrim mbi Edsger mund t'a lexoni këtu.