You are here

Te instalojme Debian me dhjete hapa.

AlbLinux's picture

Dihet qe Debian, shperndarja me e famshme GNU/Linux, e ka 'thembren e Akilit' tek faza e instalimit. Ja nje artikull, qe me dhjete kalime, shpjegon dhe lehteson instalimin e tij. Mund t'a konsultoni, ketu.