You are here

Shkollimi ne distance ne gjuhen shqipe

AlbLinux's picture

Shkolla e pare private e mesme per teknologji te larta fillon punen ne internet per shkollim ne distance.

Ne kete shkolle munden te regjistrohen per shkollim te rregult ose shtese te gjthe ata nxenes qe deshirojne te shkollohen ne gjuhen shqipe.
Kerkojme bashkepunetore, partner dhe sponsor.