You are here

phpMyAdmin 2.5.2

AlbLinux's picture

Lëshohet versioni i ri 2.5.2 i phpMyAdmin, një nga manazhuesit grafikë më të fuqishëm për krijimin dhe manovrimin e databazave.
Përshtatja në shqip akoma nuk pasqyron të gjithë ndryshimet dhe të rejat e këtij versioni, por së shpejti do të jetë përsëri në 100%.

Kush është thjesht kurioz mund të provojë një version dimostrativ, duke klikuar këtu dhe duke zgjedhur shqipen si gjuhë për seancën (n.q.s. browser-i juaj ka të vendosur shqipen si gjuhë të parë, automatikisht phpMyAdmin do të përgjigjet me mesazhet në shqip).

  • Home Page e Projektit
  • Downloads