You are here

phpMyAdmin 2.3.0-rc4 (release candidate) has been released!

AlbLinux's picture

Lëshohet release candidate4 (dhe e fundit) e phpMyAdmin. Versioni final 2.3.0 pritet të lëshohet në datën 11 gusht.
Mund të shkarkoni këtë version nga faqja zyrtare e phpMyAdmin.