You are here

Limbo

AlbLinux's picture

Limbo
RedHat ka bërë të njohur emrin e release së re të shpërndarjes së mirënjohur Linux: Limbo. Midis të rejave gjejmë gcc3.0.1, Mozilla 1.0 dhe OpenOffice.