You are here

Lëshohet FreeBSD 4.6 RC1

AlbLinux's picture

Lëshohet FreeBSD 4.6 RC1

Zhvilluesit e FreeBSD njoftuan që release 4.6 e këtij sistemi operativ ka hyrë në fazën e "Release Candidate". Tek FreeBSD 4.6 RC1 gjejmë të reja të shumta, në menyrë të veçantë update e client DHCP dhe upgrade e XFree86 në versionin 4.2.0.
Për hollësi të tjera klikoni këtu; për të shkarkuar FreeBSD 4.6 RC1 klikoni këtu.