You are here

Lëshohen Drupal 4.7.5 dhe 4.6.11

laurenti's picture

Sapo janë vënë në dispozicion për shkarkim Drupal 4.6.11 dhe Drupal 4.7.5. Këto dy versione janë thjesht versione mirëmbajtje, që korrigjojnë problemet e raportuara me anë të përdorimit të sistemit të zbulimit të difekteve. Gjithashtu në këto versione korrigjohen edhe dy probleme sigurie.

Si gjithmonë, këshillohet përditësimi i të gjithë siteve që përdorin Drupal.

Për informacione më të hollësishme dhe për shkarkim: http://drupal.org/drupal-4.7.5.

Forume: