You are here

Kujdes me Kernel 2.5.27

AlbLinux's picture

U lëshua dje dhe shumë shpejt u verifikua një problem i rëndë në lidhje me funksionimin e dispozitivëve IDE. Prandaj këshilla e vetme: mos e provoni!