You are here

GNOME Foundation: Lista zyrtare e kandidatëve

AlbLinux's picture

Bëhen të njohur zyrtarisht emrat e kandidatëve për komitetin drejtues të projektit GNOME.
Emrat dhe datat e zgjedhjeve mund t'i konsultoni këtu.