You are here

GNOME Development Series Snapshot 2.1.2: ''Life Preserver''

AlbLinux's picture

Edhe GNOMe vazhdon te leshoje per testim versionet eksperimentale. Jemi tek seria 2.1.2. Ju ftoj t'a instaloni, keshtu qe te mund te filloni te jepni konsiderimet dhe korrigjimet e para te versionit ne shqip :-) (akoma ne faze shume eksperimentale). Mund t'a shkarkoni direkt nga ketu.
Disa pamje te versionit eksperimental dhe menyrat e instalimit, jane te arritshme ketu.