You are here

Galeon 1.3.0

AlbLinux's picture

Leshohet versioni 1.3.0 i browser-it Galeon, i njohur per shpejtesine dhe lehtesine ne krahasim me Mozilla prej te cilit derivon. 1.3.0 eshte versioni i pare unstable i bazuar tek librarite e gnome2 dhe meqenese eshte akoma nje development version crash-et mund te jene akoma te shpeshte.

Homepage
Njoftimi i plote
Download.