You are here

Deface e sitit të Ferrari-t

AlbLinux's picture

Deface e sitit të Ferrari-t

Me sa duket fitorja(???) e Michael Schumacher në grand prix e Austrisë nuk u ka shijuar të gjithëve: siti i ferrari-t është çarë dhe i është ndryshuar faqja kryesore.