You are here

Codec XviD - Rifillon zhvillimi

AlbLinux's picture

Ndoshta shumë nga ju e kanë lexuar lajmërimin mbi ndërprerjen e punës zhvilluese të projektit XVID si pasojë e 'vjedhjes' dhe përdorimit të kodit burues nga Sigma Designs'. Kanë kaluar me shume se dy muaj nga ajo ditë, por lajmi i mirë arriti: zhvillimi i Codec XviD fillon përsëri. Për t'u njohur me hollësitë e tjera, vizitoni sitin zyrtar: www.xvid.org.