You are here

CD-ja OpenCD i gatshëm për shkarkim.

laurenti's picture

Projekti OpenCD është një projekt që përmbledh një grup programesh me burim të hapur, brenda një CD-je që xhiron për platformën Windows. Në këtë mënyrë, përdoruesa të Windows-it mund të provojnë programe të cilësisë së lartë, krijuar nga projekte të ndryshëm për Software të Lirë dhe me Burim të Hapur.

Ky disk është menduar si një hyrje në botën e pasur të Burimit të Hapur. Përfshin gjithashtu shtesa të rëndësishme, dokumentacion dhe udhëzuesa. Ndihuni të lirë të përdorni programet në shumë kompjutera dhe të bëni kopje për miqtë tuaj. Ky software është i lirë dhe falas! Programet në këtë disk qarkullojnë nën një Licensë Burimi të Hapur (miratuar nga OSI), e cila ju lejon t'i përdorni dhe shpërndani lirisht.

Programet që përfshihen në këtë version të OpenCD-së:

Vazhdo me leximin e shkrimit të plotë tek Kurveleshi.