You are here

veshtire edhe ma veshtire!!!

pellazgu's picture

Ah sa probleme mer Aministrator!!! :-[ Arrita te shkarkoj driverin e skedes por e kam ne nje memorie Flash(USB),e cila per dreq dashka te instalohet edhe kjo...Ndoqa komandat per instalim te librit te instuksionit por nuk arrita... :-| :-|
Komandat jane keto:cd/etc/sysconfig/(cat/etc/sysconfig/hwconf | more)....ca dun me thene ato kllapat..
pastaj me thote :make a new dir in /mnt(ex: mkdir/mnt/usbHD)...
Ca kuptimi ka ne ambient "mount point"...pike montimi???

Me fal per injorancen dhe flmnd.Pellazgu

Forume: