You are here

Siguria e News në PHP-Nuke 6.0

Administratori's picture

Pershendetje Anonim,

n.q.s. nuk ke shkarkuar akoma korrigjimet per versionin 6.0 t PHP-Nuke, atehere pa humbur kohe shkarkoi nga ketu: http://www.alblinux.net/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=24 dhe aplikoi tek siti yt.

Problemi eshte i njohur, bile ne kete sit kemi publikuar edhe paralajmerimet duke ju vene ne dijeni mbi rrezikun. Lajmin mund t´a gjesh ketu: http://www.alblinux.net/modules.php?name=News&file=article&sid=595

Mbasi te kesh aplikuar korrigjimet, mjafton te ringarkosh nje kopje back-up te databazes dhe siti rikthehet si ishte (para ndryshimit te news).