You are here

Proxy

altiX's picture

Përshëndetje

Në Linux (Suse 9.1)kam të instaluar edhe Windows XP Professional.Me Linux hyj pa problem në Internet si dhe Kopete funksionon poashtu(e kam importuar MSN prej Windowsit).Kam të instaluar edhe SAMBA.

Rrjeti funksionon.Pra mundem të dhënat prej Linuxit ti bartë në Windows XP,kuptohet lokal.

Me Windows XP nuk po mundem nga VMWare momentalisht të hyj në Internet-pra njëkohësisht.Në këtë rast a është e domosdoshme edhe një kartelë(Netzwerkkarte)pasi që momentalisht kam vetëm një.

TheGenius's picture

http://www.alko-linux.ch.vu/

Mjaft informata interesante paska.

Te lumt nese i ke shkrujt krejt vete.

;-)