You are here

Problem me PHP 7.0

Administratori's picture

Provo te krijosh nje file me emrin prova.php me permbajtjen si ne vazhdim:

Quote:


<?php

include("config.php");

mysql_connect("$dbhost", "$dbuname", "$dbpass");

mysql_select_db("$dbname");

echo mysql_error();

phpinfo();

?>
File prova.php vendose tek kartela qendrore e php-nuke tend (ku ndodhet file config.php). Therrite via web (http://adresa_jote.com/prova.php) dhe shiko çfare mesazhi merr.

Administratori's picture

Nga mesazhi i gabimit, nuk besoj që varet nga ty: ka mundësi që serveri MySQL të mos jetë duke funksionuar, apo të ketë gabime në konfigurim.
(Nuk besoj të kesh krijuar ti një përdorues me emrin apache, pa password :-) )

[ Ky Mesazh është ndryshuar nga: Administratori më 02-06-2004 15:02 ]

Administratori's picture

Mund të jesh më i qartë në lidhje me problemet që ke?