You are here

pershendetje

helios's picture

Mefisto, mua me dalin dhe adresa te ketij lloji:

http://lists.slug.org.au/archives/slug/2001/July/msg00389.html

:-DMjafton nje kerkim ne Google ;-)Ps. Ah, chipset eshte intel8x0. Alsa e suporton plotesisht kete karte, pervec midi-se.

[ Ky Mesazh është ndryshuar nga: helios më 24-05-2004 16:50 ]