You are here

pershendetje,

quattroxquattro's picture

kisha nje pyetje

nese ne phpnuke7 ka mundesi te konfigurohet video conferenza

psh: nese dua te lidhen utenti mes njeri tjetrit per te bere video conferenza.

o si mundemi ta quajme web cam..faleminderit

kio

Administratori's picture

Përshëndetje kio,

jo, për php-nuke nuk ka akoma një modul të gatshëm si e kërkon ti. Ekziston një modul që thjesht shfaq pamje nga webcam të ndryshme, por nuk arrin të kryejë funksionin që dëshiron ti (ti lidhë këto webcam midis njëra-tjetës).

Por, ekziston një version tjetër, server-client, që ndoshta me disa ndryshime mund të përdoret për php-nuke. Eshtë një program i shkruar për "spaghettiLearnig" dhe tek përshkrimi lexohet:

Quote:
This tool is a Multiplatform videoconference, (means that this platform can be installed and interact trough linux, windows and Mac OX machines) that manage Chat, Witheboard, audio and webcam video. This is multiroom and rooms can be private or public.

Hidhi një sy

këtu

Sidoqoftë, në varësi të asaj që dëshiron të realizosh, mund të provosh zgjidhje të ndryshme, edhe të pavarura nga php-nuke.

quattroxquattro's picture

mirdita, lenti, te kam shkruajtur nje sms ne pv. por sme ke kthyer pergjigje. me sa shoh ka problem, se kur hap faqen me dalin disa errore.
connection db.

ciao kio

quattroxquattro's picture

pershendetje,
e pashe sitin qe me dergove
faleminderit shume
por te them te drejten ka shume shume probleme ne installim/configurim

nuk e di nes e funzionon vertet. ja do provoj te shtunen qe jam ne shpi.

per mendimin tim eshte shume interesante.

Lenti ti bere test per te provua nese te funzionon installimi/configurimi i videoconferenz-es ??? te lutem nese ke pasur sukses shkruaj ketu.

faleminderit

kio

quattroxquattro's picture

pershendetje,
e pashe sitin qe me dergove
faleminderit shume
por te them te drejten ka shume shume probleme ne installim/configurim

nuk e di nes e funzionon vertet. ja do provoj te shtunen qe jam ne shpi.

per mendimin tim eshte shume interesante.

Lenti ti bere test per te provua nese te funzionon installimi/configurimi i videoconferenz-es ??? te lutem nese ke pasur sukses shkruaj ketu.

faleminderit

kio

Administratori's picture

Jo, nuk kam patur kohe t´a provoj ate modul.
Po gjeta pak kohe po e provoj dhe po te jap rezultatet.