You are here

pak pqartesi

kikiriki's picture

kerkoj pak qartesi

une e kam te instalaur appache 1.3 verzioni me setup ne te cilen eshte edhe PHP por edhe MY sql, ndersa MYsql e kam instalaur njejt me setup, dhe mbas atyre hapave te cilat i lexova ne manualin qe me ofruat hasa disa pengesa a pengon kjo pasi appache e citoj siq e kam te shkuar paraqet ndonje problem.

tung flm te gjithve