You are here

Me se fundi...

stopi's picture

Me se fundi j´ariita qellimit,arrita te installoj phpnuke 7.0 ne computerin tim, por jo nepermjet phpmyadmin por nepermjet mysql.D.m.th. kur kerkoj faqen saibal/html/index.php me hapet faqja kryesore e phpnuke.(Saibal eshte emri i coputerit tim :-) ).Tani kerkoj te futem ne admin.php,por kur rregjistroj emrin e dhe password qe perdora kur krijova databazen nepermjet mysql me jep login jo korrekt.Çfare duhet te bej?Duhet te krijoj account te ri?

Administratori's picture

Veprimi i parë që të kërkon të kryesh Nuke e sapo instaluar është krijimi i një superpërdoruesi (administratori) dhe krijimi i një përdoruesi të zakonshëm.
Sigurisht që nuk mund t´ju pranojë me user që përdor për databazën!