You are here

Me se fundi !

patrioti1's picture

me se fundi pas shume perpjekjesh e instalova Slackware 9.0. Fale ndihmes te kesaj faqeje dhe Administratorit.
Administrator pasi instalova Slackware 9.0 kam vetem nje problem te vogel. Si mund ta konfiguroj internetin. Une kam DSl po tani nuk ma njeh ethernet card. Si mund te veproj ?
Faleminderit

Forume: 
Administratori's picture

Përshëndetje patrioti1,

urime për slackware, ke bërë një nga zgjedhjet më të mira :-)

Konfigurimi i xdsl në slack është i thjeshtë: mjafton komanda: adsl-config
Pastaj mund të lidhesh duke dhënë komandat (si root): # adsl-start e # adsl-stop

Provo të japësh komandën: # ifconfig dhe shiko përgjigjen që do të marrësh. Gjithashtu kontrollo dhe mesazhet (me # dmesg | less ). Slack 9 normalisht duhet të njohë të gjithë hardware, pa asnjë problem.