You are here

knoppix vs. ubuntu

trip's picture

Miredita te gjitheveketo dite kam provuar knoppix 4 nje live-cd e derivuar nga debian.kam kuriozitet te di se cfare ndryshimi ka knoppix nga kubuntu(ubuntu me kde)te dy jane derivat i debian dhe te dy mund te instalohen,por me duket ca me i shpejte knoppix...?pastsaj me sa shoh knoppix eshte dhe me i "vjeter" gje qe normalisht pasqyrohet ne maturitet apo jo?une po provoj ta instaloj nje here,pastaj ju them si shkoi... pershendetje te gjitheve

Forume: