You are here

kisha nje kerkese

quattroxquattro's picture

Pershendetje te gjithe,

kisha nje kerkese mir njohje!

Vertet qe administratori i ketij siti na ka krujuar mundesine e takimit virtual edhe te kryerjeve te problemeve, edhe shume shume te tjera.
Kisha deshire duke qene dakord me te gjithe, ose simbas mundesive qe administratori i ketij siti te na kishte organiziar nje takim siç ka qene ky takim ketu virtual, edhe nje takim natyral. Me pak fjale qe te takohemi te gjithe ne nje vend qe mundet te jete mbare, duke perjashtuar me keqardhej personat qe jane ne largesi te pa arritshem.
shpresoj qe administratori, e stafi i ketij siti do te na organizoje nje takom mir njohes.

Pershendetje
Kio

Administratori's picture

Përshëndetje Kio,

idea është e mirë dhe e realizueshme. Sigurisht unë mund të vë në dispozicion një sallë të paisur me kompjuter që takimi të mos jetë thjesht një takim por diçka më shumë. Nëse ideja u pëlqen edhe të tjerëve, mund të shfrytëzojnë këtë forum për të përcaktuar periudhën më të përshtatshme për takimin. Në varësi të numrit të personave pjesëmarrës mund të përcaktojmë dhe vendin e takimit :-)

quattroxquattro's picture

Pershendetje,
ne radhe te pare, feleminderit per mbeshtetjen e mendimit, edhe isha me se i sigurt qe do pranoje!
Idea e salles me komputer eshte shume e favorshme. edhe un e nzorra kete mendim me nje qellim komunikimi direkt natyral. e jo vetem per tu njohur por per te çuar me tel idet-te tona. Jam shume shume dakord duke shpresuar qe edhe te tjeret te marin pjese ne kete takim ose si ta quajme riunion mirenjohje e shfrytezime te metejshmeme qellime mbase duke shprehsuar pozitive ne perparim

Per çdo gje jam gati te marr pjese.

Kio

[ Ky Mesazh është Modifikuar nga: quattroxquattro më 06-11-2003 08:39 ]

[ Ky Mesazh është Modifikuar nga: quattroxquattro më 06-11-2003 08:40 ]

quattroxquattro's picture

persehndetje

ASNJERI SPO E THYEN AKULLIN?? :)

bye
kio

[ Ky Mesazh është Modifikuar nga: quattroxquattro më 11-11-2003 10:52 ]

quattroxquattro's picture

pershenetje te gjithe

ah po e nis un kete inziative te vockel me deshire qe te behet e madhe..
per buffet mendoj un ta organizzoj OK?
vetem mos u beni 100 veta ore se me futet ne borxh. :-]

mendoj gjera te ftohta antipasti sallumi bevande dolci dolcetti e tjera e tjera.
hajt levizni tani nje per nje.

Kio

Administratori's picture

Varet çfarë buffet-i do të organizosh :-)

P.s. Nuk më ka ardhur asnjë email nga ana jote (kontrollo adresën).

quattroxquattro's picture

ma merr mendja qe do te ngelim te gjithe te kenaqur ore se mos me kerkoni buffet shqiperie se se kam idene fare...... :))

te kam shkruajtur tek adressa info at alblinux dat net.

kiu