You are here

instalim IRC Chat dhe libri në module

Administratori's picture

Përshëndetje Afet,

mesa duket nuk ke konfiguruar si duhet modulin e Chat (duhet të ketë një file konfigurimi të veçantë nga file i konfigurimit të PHP-Nuke dhe duhet të ndodhet të brendësi të modulit).

Mesazhi i gabimit që merr flet qartë:

Quote:

Fatal error: main(): Failed opening required ´/path/to/your/dir/modules/chat/GetNickName.php´"/path/to/your/dir/modules" duhet plotësuar tek file i konfigurimit të modulit chat me pozicionin e këtij moduli (duhet të jetë thjesht /modules/ duke u nisur nga kartela root e sitit tuaj).

Përsa i takon modulit "Libri", nuk e njoh. Po të më dërgoni një kopje mund t´i hedh një sy.