You are here

A deshironi e-mail tek google?

gerti83's picture

Pershendetje te gjitheve. Nqs deshironi te keni e-mail tek google mail(gmail.com) qe ofron 1Gb hapesir te lir ne server dhe nje motorr kerkimi brenda e-mailit me dergoni mua nje e-mail dhe une ju dergoj nje ftese :)migertkapaj@gmail.com