You are here

Forumet e vjetër të AlbLinux (ex-Nuke)

Forumi Temat Dërgime Dërgimi i fundit
No new posts
Zonë e hapur për të provuar dhe testuar forumin tonë: provoni firmat, shkrimet, etj.. pa u merakosur mbi gabimet....
2 6
No new posts
Keni liri të plotë të fjalës (më fal...shkrimit)
5 7
No new posts
Këtu do të vendosen (lëvizen) të gjitha temat apo përgjigjet që nuk kanë të bëjnë aspak me Linux. Shpresoj që të mos mbushet shumë, përndryshe do të më duhet të krijoj edhe një forum tjetër me emrin "Koshi i plehrave", gjë që nuk më pëlqen!
6 18
No new posts
Kush ka thënë që Linux-i shërben vetëm si server???
1 2
No new posts
Ky forum lind nga nevoja për të diskutuar metodollogjinë dhe termet e përdorur gjatë përkthimeve nga anglishtja në shqip të programeve për Linux apo piataforma të tjera.
8 23
No new posts
Programet që ju kanë lënë mbresë dhe adresat (Link) e tyre.
11 34
No new posts
Këtu mund të njoftoni për sitin tuaj apo për sitet që njihni dhe që ju kanë lënë mbresë. Sigurisht: vetëm në shqip
3 8
TemaPërgjigjerendit në zbritjePërgjigja e fundit
Normal topic
1
Subscribe to RSS - Forumet e vjetër të AlbLinux (ex-Nuke)