You are here

Liçensa falas për Crossover (Linux dhe Mac)

laurenti's picture

Liçensa falas për Crossover Linux dhe Crossover Games, për Linux dhe për Mac!

Për ata që nuk e njohin Crossover është versioni me pagesë i Wine, programit që jep mundësinë e ekzekutimit të aplikativëve dhe lojrave të shkruara për Windows në sistemet Linux e Mac. Kështu mund të ekzekutoni Photoshop apo Microsoft Office tek kompjuteri juaj me Linux.

Oferta është e vlefshme vetëm për sot dhe, sikurse mund të kuptohet, server-ët janë me të vërtetë tepër të ngarkuar.
Për të kërkuar liçensën tuaj falas, duhet të vizitoni adresën në vijim: codeweavers.com.

Open Source: 

Komente

albanianwizard's picture

Bah, me ka ikur :(
Do ishte e bukur ta kisha liçencen.