You are here

SuSE Linux 8.1, download i hapur për të gjithë

AlbLinux's picture

Ashtu sikurse ishte premtuar, direktoria e plotë e SuSE 8.1, dega korrisponduese e SuSE Professional Edition, është vënë në dispozicion për shkarkim të hapur për të gjithë nëpër mirrors e ndryshëm. Duke respektuar tradicionin e SuSE në to nuk do të gjejmë files.iso por, SuSE afron mundësinë e instalimit direkt via ftp.
Në vazhdim si duhet të veprohet.

1 - Fillimisht do të keni nevojë për një CD për të kryer boot: shkarkoheni këtu -- boot.iso (18MB). Krijo CD nga file .iso
2 - Merr listën e mirrorëve të afruar nga SuSE: Gjermani ose Internacionalë.
3 - Lexo SuSE FTP installation howto
4- Fillo (boot) kompjuterin nga CD e boot e krijuar më sipër dhe fillo instalimin, e shkruaj :'install=ftp://ftp_server/directory', duke zëvëndësuar ftp_server me njërin nga server-ët ftp të listës që morët më sipër.
Argëtohuni me SuSE 8.1 :-)