You are here

Gëzuar festat!

laurenti's picture

AlbLinux ju uron Gëzuar festat dhe një vit të ri sa më të mbarë e të lumtur, në punë dhe në familje të gjithë shqiptarëve, kudo që të ndodhen, brenda dhe jashtë trojeve shqiptare!

Gëzuar! Gëzuar! Gëzuar!