You are here

Tips & Tricks

Nuk ekzistojnë vetëm proçedurat e zakonshme

Anonim's picture

Kyqja dhe konfigurimi i telefonit të internetit GRANDSTREAM Budge Tone -100

Ke kyqur aparatin telefonik në rrjetë dhe në ekran lexon No IP, ku është problemi, dhe si të zgjidhet?

I. Kyqja e telefonit të internetit

Open Source: 
Udhëzues: 
Subscribe to RSS - Tips & Tricks