You are here

Mbas Lenny, si do ta ketë emrin versioni i ardhshëm i Debian?

laurenti's picture

[img_assist|nid=1275|title=|desc=|link=none|align=left|width=82|height=100] Është bërë i njohur emri i versionit të ardhshëm të Debian. Versioni i ardhshëm stabël mbas lëshimit të Lenny do të jetë... e pra po, personazhet e Toy Story do të na shoqërojnë akoma e akoma: Mbas Lenny arrin Squeeze (alieni me tre sy). Nuk e keni parasysh kush është?? Ja këtu, dhe me tre sy.!

Për njoftimin e plotë, klikoni këtu.

Open Source: 
Sisteme Operativë: