You are here

Prezantohen kandidatët për GNOME Foundation Board of Directors 2006

laurenti's picture

Do të hapen në datën 26 Nëntor dhe do të mbyllen në datën 10 Dhjetor votimet për shtatë kandidatët që do të përbëjnë GNOME Foundation Board of Directors për vitin 2006.

Ja lista e 11 kandidatëve në garë:

Sikurse mund të vihet re, kësaj rradhe kemi plot tre kandidatë nga Red Hat.
Shtatë të parët që do të marrin numrin më të madh të votave do të zgjidhen në komitetin drejtues.

Informacione shtesë dhe për të ndjekur votimet, GNOME Foundation 2006 Elections.